Giurgiu Gladiator: Primul sezon competițional al echipei s-a încheiat recent, cu rezultate foarte bune pentru noi

După un prim an de activitate, în care am jucat meciuri si turnee amicale, acest an a reprezentat debutul în competițiile oficiale (flag&tackle), dar și trecerea la jocul de contact.
Câteva din competitiile la care am participat:
-DanubeCup – primul turneu de FA varianta flag organizat în Giurgiu (loc2)
-WinterCup, turneu flag in Bucuresti (loc4)
-LFFS, Liga Flag Football Sud – Ediția I (loc2)
-RAFL, Romanian Arena Football League (loc5)

Participarea în RAFL a reprezentat trecerea de la varianta non contact la cea de contact, fiind un pas uriaș pentru un club mic si aflat la inceput de drum.

Dorim să mulțumim pe această cale echipelor din București pentru suportul tehnic oferit, sperând ca la urmatoarea ediție să avem echipament propriu.

În cadrul RAFL, Gladiators a organizat un turneu ce a reprezentat etapa a 2-a a Ligii, primul de acest gen în orașul nostru. Ținem să mulțumim sponsorilor care ne-au ajutat la organizarea evenimentului: Autozone Piese Auto, TractorSud, Cafea cu Stil, FlorUnion Distributie, Promotex Media, Omega Impex, Crucea Rosie Giurgiu, Centrul Cultural “Ion Vinea”, AJF Giurgiu, DJST Giurgiu și FirstDown Romania pentru transmisia “live” a evenimentului!

Dorim de asemenea să aducem mulțumirile noastre Primariei Municipiului Giurgiu și Directiei Giurgiu Servicii Locale pentru accesul în cadrul bazei sportive “Dunarea”, care ne asigură condiții foarte bune de desfășurare a activităților sportive, dar și nu în ultimul rând conducerii clubului CSM Dunărea Giurgiu pentru tot sprijinul acordat!

Invităm toți giurgiuvenii care vor să facă mișcare să ni se alăture!
Din toamnă va debuta noul sezon, vor fi competiții atât de flag cât și de tackle.
Dorim să dezvoltăm proiectul Gladiators Juniors, așa că, dragi copii, haideți alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *