Giurgiu iese de sub codul galben ! Vreme instabila , ploi si temperaturi scazute pentru aceasta perioada

Vremea se menţine în general instabilă, iar în cea mai mare parte a ţării valorile termice diurne se vor situa sub mediile multianuale. În sudul, estul şi centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi munte, pe arii extinse se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite şi de intensificări de scurtă durată ale vântului şi descăprcări electrice..

La Giurgiu, vremea se va menţine instabilă şi răcoroasă. Vor fi averse moderate cantitativ şi, posibil, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineaţa în jur de 17 grade si la amiaza, 27 de grade.

Miercuri, 27 iulie, instabilitatea atmosferică se va menţine pronunţată în cea mai mare parte a ţării. Pe arii relative extinse se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza.
Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

La Giurgiu vom avea , în continuare o vreme instabilă şi răcoroasă. 17-18 grade dimineata si in jur de 27 de grade la amiază.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *