Giurgiuvenii, invitați la curățenie în cadrul unei acțiuni marca Let’s Do It și Asociația Prietenii de Lângă Tine

Asociația Prietenii de lângă Tine împreună cu “Let’s Do It, Romania!” organizează o zi de curăţenie naţională în 34 de judeţe, inclusiv Giurgiu.

Conferința de lansare a acțiunii a avut la Prefectura Giurgiu unde au participat reprezentanți ai tuturor instituțiilor partenere care se vor implica activ în colectarea deșeurilor.

Parteneri institutionali: Institutia Prefectului judet Giurgiu, Consiliul judetean, Apele Romane – SGA Giurgiu, APM Giurgiu, Garda de Mediu – CJ Giurgiu, Romsilva, Primaria municipiului si primariile din judet, institutiile descentralizate judetene si structurile MAI – ISU Giurgiu, IJJ, IPJ, ITPF.

Astfel, giurgiuvenii sunt așteptați în 17 septembrie, in localitatile lor la acțiunile de ecologizare, când vor petrece o zi în natură cu un scop nobil: să strângă deşeurile şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Mariana Mitroi, coordonator judeţean Giurgiu, Let’s Do It, România!, presedinte Asociatia Prietenii de langa Tine: “Fiecare gest de bine poate schimba comunitatea, oraşul, ţara în care locuim. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră.Le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră şi aleg să ne fie alături în încercarea de a păstra frumuseţea naturii. Ne vedem pe 17 septembrie. Natura poate fi mai curată şi datorită ţie”.

La acțiunea de sâmbătă sunt așteptați circa 5.000 de voluntari, “Let’s Do It, Romania!” fiind organizată în 34 de judeţe și 190 de ţări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puţine deşeuri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *