Golgheterul Competitiei, Cel mai bun Portar si primele trei echipe castigatoare ale Cupei TNL Gostinari , isi asteapta premiile si aplauzele

Opt echipe de fotbal formate din 4 jucatori, un portar si o rezerva sunt pregatite sa participle la Cupa TNL Gostinari, editia a doua ce se va desfasura pe terenul sintetic de la scoala Gostinari. Maratonul fotbalistic va incepe duminica dimineata la ora 11 si se va termina seara dupa ora 18:00

Duminica , 11 noiembrie filiala TNL Gostinari si TNL Giurgiu, va invita la o competitie sportiva –maraton; Cupa TNL Gostinari, editia a doua.
Organizatoru evenimentului, Presedintele TNL Gostinari si vicepresedinte al organizatiei judetene TNL Giurgiu ,Costel Musa, spune ca proiecul aflat la cea de-a doua editie , aduna din ce in ce mai multi participanti si ca evenimentul este mai mult un indemn la miscare si socializare intre membrii comunitatii.
Evenimentul fotbalistic , la care participa maximum opt echipe formate din 4 jucatori, un portar si o rezerva, va incepe duminica dimineata la ora 11 si se va termina seara dupa ora 18:00.
Ca la orice compeitie , castigatorii vor primi premii si aplauze. Chiar organizatorul evenimentului , Costel Musa si-a adus aportul financiar pentru sprijinirea acestui proiect , alaturi bineinteles si de alti sponsori. Vor fi oferite premii pentru locurile 1,2,3 , golgheterul competitiei si cel mai bun portar.


Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *