web analytics
Giurgiu-Tribune

Gospodărie distrusă de incendiu la Mârșa

Un incendiu violent a izbucnit, astăzi, în gospodăria unei familii din localitatea Mârșa. Mai multe anexe și stive de furaje care erau depozitate în curte au fost cuprinse de flăcări. Din nefericire, în incendiu au fost surprinse și animale care nu au mai putut fi salvate, fiind vorba despre un cal, o capră și aproximativ 30 de păsări.


La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o cisternă, dar și un buldoexcavator pus la dispoziție de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mârșa.
La sosirea echipajelor ardeau cu flacără deschisă anexele care se aflau în apropierea casei și furajele. Incendiul a fost observat târziu, iar în curte se afla o cantitate mare de materiale combustibile, pompierii acționând pentru limitarea propagării flăcărilor, care nu au ajuns până la locuință. Aceștia au salvat și celelalte animale pe care familia le avea.


Au ars două anexe gospodărești, un solar, în jur de 400 de baloți de trifoi, iar aproximativ trei tone de lemne au fost afectate de acțiunea flăcărilor.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea (neventilare corespunzătoare a furajelor).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *