Gospodării mistuite de flăcări

Ieri după-amiază, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite în gospodăriile cetățenilor.
Primul dintre acestea a fost în localitatea Domnești și s-a manifestat inițial într-o singură gospodărie, la vegetație uscată, în urma unor activități de igienizare. În scurt timp, până la sosirea celor două autospeciale de stingere cu apă și spumă, focul s-a propagat la alte două gospodării vecine și  a afectat două anexe, la unul dintre proprietari și gardul celui de-al doilea vecin.
În urma incendiului, au ars cele două anexe, în care erau depozitate diverse materiale pentru grădinărit, trei butelii, un aragaz, o mașină de spălat, două biciclete, 12 jante și cauciucuri.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
Cea de-a doua intervenție a avut loc în localitatea Tântava, unde a ars mocnit acoperișul unei magazii. În urma incendiului au ars astereala anexei pe o suprafață de aproximativ 3 mp și cabluri electrice. În acest caz, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *