Grabiti-va!!! Inca se mai pot depune cereri pentru ajutorul de incalzire

Giurgiuvenii cu venituri mici mai pot depune inca cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire la Direcția de Asistență Socială de la Giurgiu Nord sau la Cantina Socială din cartierul Tineretului.Pentru energia termică furnizată în sistem centralizat ajutorul de la bugetul local , variază între 7 și 25 de procente din valoarea facturii, în funcție de venit.

Peste 600 de cereri pentru ajutorul de încălzire acordat de la bugetul de stat, respectiv de la bugetul local au fost depuse pana la finalul acestei saptamani.
Cele mai multe sunt pentru energia termică în sistem centralizat , urmate de cele pentru gaze, lemne și energie electrică . Pentru a beneficia de acest tip de ajutor pe parcursul întregului sezon rece , familiile sau persoanele singure cu venituri mici mai au la dispoziție aproape două săptămâni pentru depunerea formularelor la Direcția de Asistență Socială de la Giurgiu Nord sau la Cantina Socială din cartierul Tineretului.
Ajutorul de la bugetul local, valabil doar pentru energia termică furnizată în sistem centralizat, variază între 7 și 25 de procente din valoarea efectivă a facturii, în funcție de venitul pe membru de familie sau persoană singură, și vine în completarea celui de la bugetul de stat.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *