web analytics
Giurgiu-Tribune

GRADINITA ALBA CA ZAPADA GIURGIU – OFERTA EDUCATIONALA ANUL SCOLAR 2017-2018

Gradinita Alba ca Zapada va functiona in anul scolar 2017-2018, pentru nivelul prescolar, cu grupe de copii cuprinse între 1 -3 ani( grupa baby), 3-4 ani ( grupa mică) . 4-5 ani ( grupa mijlocie) si 5-6 ani( grupa mare).

Procesul instructiv-educativ se desfasoara conform programei nationale prevazute de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Tehnicile de predare sunt interactive, bazate pe metode moderne, iar materialele didactice si dotările sunt la standarde internationale.

Activitatile educative, cele optionale, dar si cele recreative sunt gandite astfel ca invatarea sa fie permanent centrata pe copil, pe nevoile sale de dezvoltare si de aprofundare.

Copiii sunt provocati sa experimenteze, sa comunice, sa-si exprime sentimentele, dorintele, dar si sa respecte anumite reguli. Astfel, ei castiga mai multa incredere in fortele proprii, devin mai dezinvolti, curajosi, invata sa vorbeasca in public, sa-si depaseasca emotiile si timiditatea.

Activitățile îmbina domeniile experentiale precum comunicarea , motricitatea , știința ,creativitatea cu cele optionale de limba engleza , dans , maniere etc.

In activitățile extra-curriculare sunt incluse
spectacole de teatru, circ, magie vizite la diverse obiective culturale si muzee atât din Giurgiu cât si din capitala.

Indragite de copii sunt si excursiile tematice, organizate mai ales dupa un ciclu de invatare.

Gradinita Alba ca Zapada își desfășoară activitatea intr-o cladire noua, ultramoderna de 800 mp utili, distribuiti pe patru nivele (demisol, parter, etaj 1, mansarda) care cuprinde: patru sali de clasa, trei dormitoare, doua sali de mese, bucatarie proprie, grupuri sanitare, spatiu destinat primirii copiilor cu vestiare, cabinet medical cu izolator, birou, spalatorie, calcatorie, centrala termica proprie.

Cladirea gradinitei respecta toate standardele si legile in vigoare impuse in ceea ce privește igiena .

Spatiul de joaca exterior de 1000 mp, include un parc dotat cu aparate de joaca pentru fiecare nivel de varsta: leagane, balansoare, topogane, groapa de nisip, bancute pentru odihna;

Pentru sporirea măsurilor de securitate a copiilor, gradinita dispune de interfon la intrare, camere de supraveghere in interiorul si exteriorul gradinitei, iar copiii merg insotiti la baie si nu sunt lasati niciodata nesupravegheati.

O importantă deosebita este acordată meniului.
Acesta este diversificat si cuprinde 4 mese/zi gatite in bucataria proprie din produse proaspete si naturale (nu se folosesc semipreparate sau prajeli).

In fiecare dimineata , copiii sunt evaluați medical pentru prevenirea si transmiterea bolilor de la un copil la altul.

In plus, numărul redus de copii inscrisi intr-o grupa, permite o supraveghere mai atenta din partea educatoarei si o mai buna interactiune cu fiecare prescolar in parte.

Un alt aspect important este legătura cu cu familia , mentinuta pe toate caile: telefonic, pe email, lectii deschise, caietul educatoarei, intalniri cu parintii;

Toate cursurile optionale sunt incluse in taxa de scolarizare iar micuții pot fi preluati de acasa cu microbuzul gradinitei.

PROGRAMUL GRADINITEI este următorul : Program normal 08-12
Program prelungit 08:00 – 17:00: -astfel!

• 08:00-08:30: Primirea copiilor si controlul medical
• 08:30-09:00: Micul dejun
• 09:00-10:30: Activităţi instructiv-educative
• 10:30-11:00: Gustare fructe
• 11:00-12:00: Opţionale incluse in pret
• 12:00-12:40: Masa de prânz
• 12:40-15:30: Programul de somn
• 15:30-16:00: Gustare
• 16:00-17:00: Jocuri in gradinita / parc
• 17:00:​ Preluarea copiilor de catre parinti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *