GRADINITA “ALBA CA ZAPADA” – O ALEGERE EXCELENTA !

In aceasta perioada, multi parinti decid la ce gradinita vor merge parintii lor.
Va recomandam Gradinita “ALBA CA ZAPADA “ din Giurgiu , strada Nicolae Balanescu , nr 4.
Gradinita Alba ca Zapada functioneaza in anul scolar 2018-2019 cu 4 grupe de copii:
• Grupa baby: pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani
• Grupa mica: pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 4 ani
• Grupa mijlocie: pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 5 ani
• Grupa mare: pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 6 ani

Gradinita Alba ca Zapada isi desfasoara activitatea intr-un spatiu ultramodern dotat si amenajat astfel incat copiiI sa regaseasca spatial de acasa.
Cladirea in care micutii invata lucruri frumoase, beneficiaza de un spatiu generous , 800 mp utili, distribuiti pe patru nivele ; demisol, parter, ,etaj 1 si mansarda. Acestea sunt distribuite in 4 sali de clasa, trei dormitoare, o sala de mese, bucatarie proprie, grupuri sanitare, spatiu destinat primirii copiilor , vestiare pentru fiecare copil , cabinet medical cu isolator si birou.

Institutia functioneaza pe toata durata anului, iar in lunile iulie si august se desfasoara programe educationale variate , completate de taberte si excursii .

Spatiul de joaca exterior (1000 mp), include un parc de aventuri, aparate de joaca, pentru fiecare nivel de varsta, ; leagane, balansoare, topogane, forme de cataract, groapa de nisip, bancute pentru odihna , terasa in aer liber pentru servirea gustarii in sezonul cald, si organizarea de petreceri in aer liber.
Legatura cu familia este o prioritate pentru personalul gradinitei si este mentinuta pe toate caile; telefonic, email, lectii deschise, caietul educatoarei, intalniri cu parintii.
In plus, toate cursurile optionale sunt incluse in taxa de scolarizare, iar poSibilitatea preluarii copiilor de aCacasa cu masina se face contra cost.
SI tot contracost, daca aveti o petrecere in weekend, puteti lasa linistiti copilul in grija personalului.

 

Acesta este un material promotional.

Reprezentantii altor gradinite particulare ce doresc la randul lor material promotional in cadrul acestei publicatii on-line, ne pot scrie pe adresa de email; camelia_sacheti@yahoo.com

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *