Grav accident rutier la Crevedia Mare; o persoană a decedat pe loc, o alta este încarcerată, iar alte două necesită îngrijiri medicale de specialitate

În această seară, pompierii giurgiuveni au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Crevedia Mare.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos.

În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului violent, o persoana a decedat pe loc, o alta este încarcerată și alte două necesita îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana încarcerată este un bărbat de aproximativ 85 de ani. Acesta a fost scos conștient din mașină și preluat de o ambulanță SAJ.

Persoana decedată este o femeie de aproximativ 70 de ani.

Celelalte două persoane ( mamă și  copil ) urmează să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cele doua autoturisme se aflau șapte persoane dintre care cinci au fost transportate la spital ( bărbatul care a fost descarcerat și o mama de aproximativ 30 de ani cu cele  trei fete de  7 luni, 10 și 7 ani), femeia decedată și o altă persoană care refuza transportul la spital.

 

Sursa: ISU Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *