Giurgiu-Tribune

Grupare infracțională organizată, specializată în trafic de minorI si proxenetism, destructurata

Politistii de la Crimă Organizată București au desfasurat azi o acțiune fulger în municipiul Giurgiu, efectuand 15 perchezitii şi executând 20 de mandate de aducere.
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T, au destructurat o grupare infracțională organizată, specializată în trafic de minori, proxenetism și organizarea ilegală de jocuri de noroc. 11 persoane au fost conduse la audieri.

Politistii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate a Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T.- au efectuat 14 percheziţii domiciliare în municipiul Giurgiu și una în localitatea Vedea judetul Giurgiu, la membrii unei grupări infracţionale organizate.
Membrii vizați, , sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, camătă, șantaj, trafic de minori, proxenetism, trafic de droguri de mare risc, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înșelăciune şi organizarea ilegală a jocurilor de noroc.
Grupul infractional ar fi înlesnit, în perioada 2015-2017 practicarea prostituției în vederea obținerii de foloase patrimoniale în state din Spațiul Schengen, precum Austria, Germania, Suedia și Marea Britanie, pentru 9 tinere.
De asemenea, ar fi exploatat sexual 3 minore, pe raza județului Giurgiu, atât în locuințele celor în cauză, ale clienților racolați, cât și într-o unitate hotelieră.

Minorele exploatate ar fi obținut, în schimbul serviciilor sexuale prestate, în favoarea clienților racolați de către membrii grupării, sume cuprinse între 200 și 400 de lei zilnic, din care ele primeau sume derizorii, iar în unele cazuri ar fi fost agresate fizic și psihic.

Camelia Sachetti

Visits30 Visits 1 Visits 790230

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *