Grupul parlamentarilor liberali din PPE – în ajutorul românilor afectați de inundații

Desi face parte din staff-ul de campanie al presedintelui Klaus Iohannis, europarlamentarul Dan Stefan Motreanu, alaturi de colegii sai liberali, nu uita sa puna Romania in primul rand, asa cum ne-a promis in Campania din luna Mai. România, este astfel o prioritate pe agenda Parlamentului European, reunit săptămâna aceasta la Strasbourg.

Grupul parlamentarilor liberali romani din PPE va vota acordarea unui ajutor financiar de peste 8 milioane de euro românilor afectați de inundații.

De asemenea vor fi supuse la vot suplimentări ale bugetelor pentru programele de Cercetare și Educație, Orizont 2020 și Erasmus +.

Europarlamentarii vor mai dezbate, în plen, și problema Brexit-ului și vor stabili, calendarul pentru audierea comisarilor europeni desemnați.

Saptamana trecuta, Grupului PPE din Parlamentul European a acordat sprijin amendamentelor depuse de liberalii Dan Stefan Motreanu, Daniel Buda, Mircea Hava și Siegfried Mureșan, privind despăgubirea fermierilor afectați de pesta porcină africană.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *