Gunoiul la gunoi !

 

Imagine de ansamblu a centrului de Management integrat al deseurilor de la Fratesti , luni 23 octombrie 2017.

,,Centrul de Management Integrat al Deseurilor”, asa a fost denumita groapa ecologica de gunoi de la Fratesti.
Deschisa cu putin timp in urma cu atat de mare fast ca se-ncurcau personalitatile-n foarfeci mai ceva decat la lansarea petrolierului Libertatea, ala care-a navigat din port pana la iesirea din rada si apoi s-a scufundat….
Asa se scufunda si groapa de gunoi de la Fratesti in nesimtire si-n minciuna.
Acum cateva zile senatorul Niculae Badalau prezenta de la tribuna parlamentului printr-o declaratie politica starea natiunii in ceea ce priveste colectarea selectiva a deseurilor.
Cine i-o fi dat tema ?!
Prezenta domnul senator cifre ,procente,analize si studii comparative intre situatia gunoaielor la nivel national si cea la nivelul judetului Giurgiu.
In vremea asta , gunoaiele giurgiuvene tind sa ne acopere cu totul, pentru ca declaratia domnului Badalau nu este decat o fanfaronada ieftina.
Nu trebuie sa fii specialist ca sa-ti dai seama ca la ,, Centrul de Management Integrat al Deseurilor” de la Fratesti nu se intampla aproape nimic.
Rampele de depozitare a gunoiului sunt la fel de goale ca in ziua de dinainte a deschiderii.
La Fratesti nu se face colectare selectiva a deseurilor in acest moment.Masinile cu gunoi descarca, pentru ca alte masini sa fie reincarcate cu acelasi produs pe care il transporta intr-un loc stiut doar de Mina si de Badalau.

Dar nu cumva selectarea facuta doar pe hartie se taxeaza ?

In acet timp raportam de la tribuna parlamentului ca in judetul Giurgiu colectarea selectiva a deseurilor menajere este rezolvata in proportie de 67,8%.
A dracului fatalitate,exact cat ultimul scor al PSD-ului in judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *