Guvernul PNL, o șansă pentru vindecarea sistemului de sănătate

În același timp,  Procurorul General a solicitat, la cererea DNA, anul trecut, Senatului să formulize cererea de urmărire penală faţă de fostul ministru PSD al Sănătății,  Florian Bodog, actualmente senator, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual. Mai exact, anchetatorii îl acuză pe Bodog  de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, care ar fi obţinut pentru sine un folos necuvenit, în formă continuată şi fals intelectual, în formă continuată, în exerciţiul funcţiei de membru al Guvernului Românie, în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018.

Totodată, procurorii au început urmărirea penală în privința lui NicolaeBănicioiu, un alt ministru PSD, al Sănătății, acesta fiind cercetat pentru trafic de influență și luare de mită. Bănicioiu ar fi pretins, când era ministru, aproape un million de euro pentru a-și folosi influența  în numirea unui manager de spital.

Iată cel puțin trei cauze provocate de Guvernele PSD care au adus sănătatea românilor în stare de colaps. Guvernul PNL a fost nevoit să lupte, un an de zile cu lipsurile existente din spitale și din unitățile medicale, care au fost puse pe linia de plutire prin investiții masive, în plină criză de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *