„Hăul Sfinţilor” (O POVESTE DESPRE OAMENI ȘI ELFI) -în premieră naţională pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu

reportaj şi galerie foto: Emil PĂLĂNGEAN

Joi, 23 ianuarie ora 19:00, pe scena Sălii Mari a Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, va fi premiera naţională a piesei de teatru „Hăul Sfinţilor” (O POVESTE DESPRE OAMENI ȘI ELFI) pe un text adaptat de Călin Ciobotari după ”The Well of the Saints”, scrisă de dramaturgul şi poetul irlandez John Synge.

În regia de excepţie a Antonellei Cornici, HĂUL SFINȚILOR va fi un spectacol nu numai frumos și bine gândit, dar și bine jucat de o inimoasă echipă de actori din teatrul giurgiuvean.

Victoria Bucun ,școlită la Chișinău și cu stagiatura făcută la Sankt Petersburg, apoi plimbată prin toată lumea, de la Tbilisi la Tokio, cu o escală acum la Giurgiu, înainte de Teatrul Ermolova, din Moscova asigură coregrafia spectacolului.

Pentu ca un spectacol bun să devină o reprezentare aidoma misterelor din antichitate și să dețină totodată misterul tehnologiei, Cozlac Andrei va amplifica prin proiecțiile lui de culoare și lumină atmosfera de mister.

Intriga spectacolului este și ea un mister, cu multe semne de întrebare, pe care le puteți chiar aprofunda joi seară numai dacă veți fi în sala mare a teatrului giurgiuvean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *