Hemoragie de ,,oameni politici” la ALDE Giurgiu

 

 

 

Inventiv , asa cum il stim , Omul Politic Toma Petcu nu putea sa rateze o ocazie asa de importanta cum este Referendumul pentru Familia Traditionala si  sa nu se faca remarcat ,pe domnia sa si pe organizatia ALDE Giurgiu al carei conducator este.
La ordinul lui Toma Petcu s-au tiparit pliante cu mesaj de sustienere a referendumului , pliante pe care si-au lipit fotografii in costume violete , reprezentantii ALDE de prin comune si orase , care din calitatea lor de ,,Oameni Politici” indeamna electoratul sa mearga la vot si sa voteze cu constiinta .
Alaltaieri povesteam despre pliantul de la Mihailesti , cel cu Omul Politic Tudose Ctin Ion si azi am dat de pliantul ALDE in care alt Om Politic , domnul Daniel Burdulea isi indeamna consatenii sa mearga la vot .


Asadar si Daniel Burdulea de la Ulmi e Om Politic .
Toti membri ALDE de la Giurgiu or fi Oameni Politici , sau numai astia care candideaza des pentru functia de primar si pierd de fiecare data ?
In cazul Omului Politic Daniel Burdulea nu pot sa inteleg de ce-si mai pune pozele pe materiale de marketing electoral atata timp cat mentorul si seful dumnealui , Omul Politic Toma Petcu a reusit ce n-a reusit nimeni , si anume , sa-l impace cu  primarul Petre Nicolae-Tembi .
Asadar Omul Politic Daniel Burdulea si-a asigurat functia de viceprimar al comunei Ulmi pentru toata perioada cat primar va fi domnul Petre Nicolae- Tembi .
Observati ca Tembi nu a primit inca functia de Om Politic pentru ca nu este inca membru ALDE , dar si pentru ca n-a pierdut alegerile pentru functia de primar decat o data .
Saptamana trecuta in mall-ul Afi Pallace la o masa dintr-o cafenea destul de vizibila , discutau in tihna Omul Politic Petcu cu Omul Politic Burdulea si cu primarul Petre Nicolae-Tembi .
La Ulmi urmeaza o perioada de liniste maxima , cele doua parti beligerante de serviciu s-au impacat sub sigla ALDE .
Tembi si Omul Politic Daniel Burdulea vor conduce impreuna destinele comunei Ulmi.
Sa curga vinul !

Acesta este un pamflet cu Oameni Politici , asa ca tratati-l ca pe-un pamflet !

06.10.2018
Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *