Hotii care i-au spart casa senatorului Niculae Badalau au fost prinsi . Senatorul a insistat ca valoarea pagubei sa nu fie facuta publica.

Hotii care au patruns weekendul trecut in locuinta senatorului Niculae Badalau si au furat bunuri, bani și… un pistol, au fost prinsi astazi . Hotii au patruns in locuinta respectiva in  timp ce camerele de supraveghere erau oprite, iar la etaj se afla senatorul impreuna cu familia. 

In dupa- amiaza zilei de 06.11.2018 am aflat de la Romania TV ca poliția a reușit să îi depisteze pe hoții ce au spart weekendul trecut vila din Bolintin Vale a senatorului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău.
Pe  site-ul politiei giurgiuvenene nu este nici o informatie care sa confirme ca in weekendul trecut, s-a spart vreo locuinta in localitatea Bolintin Vale unde locuieste senatorul, ori ca s-ar furat un pistol .
Conform informatiilor aparute in presa nationala, dar si a declaratiilor şefului IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, In seara de 2 spre 3 noiembrie 2018, din locuinta lui Niculae Badalau au fost sustrase diferite bunuri, bani și… un pistol, in timp ce camerele de supraveghere erau oprite, iar la etaj se afla senatorul impreuna cu familia.

Niculae Badalau a insistat ca valoarea pagubei sa nu fie aflata de presa .

Nu se stie la cat se ridica valoarea prejudiciului.Mai mult decat atat  senatorul ar fi insistat , conform spuselor mai multor jurnalisti din mass-media nationala, ca valoarea pagubei sa nu fie aflata de presa.
Cea mai recentă declaraţie de avere (13.05.2018), arată că Niculae Badalau are bijuterii din aur si diamante în valoare de 25.000 de euro şi tablouri de 12.000 de euro.

Hotii au fost dusi azi la audieri, iar Niculae Badalau a primit o amenda de 5.000 de lei, întrucât acesta nu a respectat prevederile legale pentru deţinerea de arme şi muniţii.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *