Ianis Croitoru joaca fotbal cu titlul pe masa

In semifinala campionatului national de fotbal grupa 2006, echipa Steaua Bucuresti a incheiat la egalitate (1-1) cu mult mai galonata echipa ,,Academia Gheorghe Hagi”.
Jocul rezultatelor trimite ehipa Steaua in finala campionatului national, finala ce se va disputa duminica 23 iunie.
Adversara Stelei Bucuresti va fi echipa LPS Targu-Jiu.
Inaintea meciului cu Academia Gheorghe Hagi, echipa Steaua a dispus de CSS Craiova cu scorul de 3-0 si de Sport Academy cu 2-0.
Capitanul si sufletul echipei bucurestene este nimeni altul decat consateanul nostru Ianis Croitoru.
Micutul mijlocas stanga, purtator al tricoului cu numarul 7 a tras efectiv echipa dupa el in semifinala cu echipa ,,Academiei Hagi”.
Insistam asupra lui Ianis Croitoru pentru ca dupa Alex Stanica , deja campion national la grupa U19 cu echipa sa Concordia Chiajna, acesta poate fi al doilea florestean campion national in 2019.
Se pare ca suntem martori la nasterea unei stele a fotbalului romanesc, iar daca ,,steluta” este din Floresti-Stoenesti, hai sa ne bucuram, dar sa-l si ajutam !
Ianis Croitoru nu e un caz social.
Parintii lui Ianis sunt oameni tineri si harnici , dar comunitatea din care face parte, Consiliul Local al comunei Floresti-Stoenesti, trebuie sa dezbata intr-o sedinta viitoare modalitatile prin care il poate ajuta pe copilul de geniu Ianis Croitoru, pe el si pe alti copii din localitate care performeaza in diferite domenii.
-Succes Ianis in finala de duminica, vom fi langa tine !

18.06.2019

constantin dumitru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *