In câteva ore: ” Noaptea Muzeelor” la Muzeul Judetean “Teohari Antonescu” – ediție inedită !

Editia a XIII-a “Noaptea Muzeelor 2018”, va incepe sambata 19 mai , de la ora 18,00 pana tarziu la miezul noptii.
Cu un program deosebit, complex si cu surprize pentru vizitatori, muzeul ii asteapta pe giurgiuveni si nu numai, atat in fata acestuia, in Parcul Alei, cat si in salile expozitionale.

Înainte cu doar câteva ore de eveniment , directorul muzeului giurgiuvean Ionel Muscalu  scria pe pagina sa de Facebook:

“De ieri dimineață toată echipa Muzeului Județean Teohari Antonescu Giurgiu a lucrat pentru ca pe fațada acestuia să se poată proiecta un film 3 D. De trei luni o parte a echipei a gândit, alergat, conceput, discutat ce, cine, cum și cât să facem pentru a fi o seară magică pentru giurgiuveni! De patru luni alături de noi au venit toate instituțiile de cultură din Giurgiu și prietenii de peste Dunăre. De patru luni un om din Muzeu a discutat cu oameni din afară orașului ca să fie prezenți la eveniment și i-a convins! Aștept sa văd ce o să iasă și sper ca mâine sa felicitați echipa Muzeului Județean Teohari Antonescu Giurgiu pentru ce a dăruit vizitatorilor săi. Eu le mulțumesc tuturor dinainte, chiar dacă nu se zice hop! Doamne ajută! Și să aveți o zi bună si o seară minunată!”.

Cu siguranța va fi o o editie tare interesantă la care speram sa acceseze cât mai multi giurgiuveni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *