Giurgiu-Tribune

În perioada 15 – 16.01.2019, pompierii giurgiuveni au intervenit la solicitările cetățenilor, gestionând diverse situații de urgență produse la nivel local.

Astfel, s-a acționat pentru deblocarea ușii unui apartament din municipiu, în interiorul căruia se afla o femeie în vârstă de 86 de ani, decedată. În acest sens, Poliția a demarat cercetările.

Tot pentru deblocarea ușii unei locuințe, pompierii giurgiuveni au intervenit, de data aceasta în localitatea Mihai Vodă. Persoana care era blocată a fost preluată de echipajul SAJ Bolintin Deal.

O altă misiune desfășurată de pompierii giurgiuveni în intervalul menționat a vizat patrularea în municipiu, în vederea identificării persoanelor fără adăpost.

Nu în ultimul rând, echipajele SMURD au acordat asistență medicală unui număr de 12 persoane.

Pompierii militari îi asigură în continuare pe giurgiuveni că vor rămâne mobilizați 24 de ore din 24, pentru gestionarea promptă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor specializat persoanelor aflate în dificultate.

Momentan, l-am trimis așa, mai vreau să-l completez cu niște informații suplim, dar o tot sun pe purtătoarea de cuv. De la ISU și are tel. Închis.

By Teodora NICOLAU

Visits: 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *