web analytics
Giurgiu-Tribune

În semn de omagiu pentru tragedia de la Piatra Neamț, partidele politice suspendă campania electorală

Tragedia de la Piatra Neamț, în care 10 oameni au murit după ce secția ATI a luat foc, i-a sensibilizat și pe politicienii de la Giurgiu. Reprezentanții mai multor partide politice au decis, ca în aceste zile de doliu, să supspende campania electorală, inclusiv în mass media și pe rețelele de socializare, în semn de omagiu pentru victimele de la Piatra Neamț.

”Dragii mei colegi peneliști din Giurgiu, vă rog ca trei zile să nu facem politică pe conturile Facebook, pe stradă, nicăieri! Să pastrăm, cu decență, un doliu in sufletele noastre.” – a postat Ionel Muscalu pe pagina sa de socializare.

Și reprezentanții PRO România au decis să nu posteze imagini din campania electorală, ca un semn de doliu.

”Suntem alaturi cu sufletul de familiile indoliate din Piatra Neamț si astazi, in semn de respect si profundă tristețe, nu vom posta imagini din campania electorală.
Acest semn de doliu pe care îl afișăm in spatiul public este adresat victimelor tragediei, carora le aprindem o lumină însoțită de rugaciunea de iertare si odihna vesnica.” –  semnează Marian Damian, pe facebook.
Suspendarea campaniei electorale a fost anunțată și de președinții PSD și USR, numai că materialele de propagandă electorală au fost publicate, în ultimele ore, de către principalii competitori de la Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *