În ultima lună a anului trecut, 1,68 % din apelurile de urgenţă la nivel național au fost din Giurgiu! La mulți ani tuturor eroilor care formează marea familie 112

112 este numărul internațional de urgență al statelor membre ale Uniunii Europene (din 1991).

112 este numărul unic pentru apeluri de urgență disponibil gratuit la nivelul întregii țări, ce poate fi apelat din toate rețelele de telefonie fixă sau mobilă. Cetățenii aflați în situații de urgență pot suna la 112, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a solicita asistența serviciilor specializate de intervenție (ambulanță, SMURD, poliție, pompieri, jandarmi).

Anul trecut, operatorii 112 din centrele de preluare a apelurilor de urgență au răspuns la peste11.000.000 apeluri, iar in luna decembrie in Giurgiu au fost efectuate mai bine de14.000 apeluri, repezentând 1,68 % din totalul apelurilor la nivel național.

64% dintre urgențele anunțate la 112 în anul 2019 au reprezentat cazuri medicale.

Adresa incidentului este una dintre cele mai importante informații pe care trebuie să o furnizați când sunați la 112.

Dacă ați apelat 112 din greșeală, nu închideți! Rămâneți pe fir și informați operatorul că nu aveți o urgență și că ați apelat din greșeală.

La mulți ani tuturor eroilor care fac parte din structurile cu atribuții în managementul situațiilor de urgență, structuri care formează marea familie 112: S.T.S ,AMBULANȚA, I.S.U., S.M.U.R.D., POLIȚIA și JANDARMERIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *