In urma demersurilor deputatului Alexandru Andrei, singurul drum naţional de pământ din România, va fi asfaltat

Deputatul de Giurgiu, Alexandru Andrei  spune ca DN 5A, singurul drum national ramas neasfaltat,  este o arteră foarte importantă pentru multe din localităţile judeţului Giurgiu. Parlamentarul considera asfaltarea acestui drum drept  una din priorităţile majore ale mandatului sau.

Intr-o postare publicata ieri pe pagina sa de socializare, deputatul giurgiuvean da o veste buna concitadinilor sai anuntandu-i ca in urma demersurilor sale începute în urmă cu doi ani, si a discuţiilor cu reprezentanţii CNAIR , DN 5A a va fi asfaltat. In prezent  se lucreaza pe tronsonul dintre Mironeşti şi Isvoarele . Iata mai jos textul integral al postarii:

“În sfârşit, au reînceput lucrările pe DN 5A! Vorbim despre SINGURUL drum naţional de pământ din România, drum aflat în judeţul Giurgiu. Pentru mine, ca parlamentar de Giurgiu, asfaltarea acestui drum a fost – şi încă rămâne – una din priorităţile majore ale acestui mandat. Demersurile începute în urmă cu doi ani, numeroasele discuţii cu reprezentanţii CNAIR au dat, în sfârşit, rezultate şi pe DN 5A a reînceput asfaltarea. Proiectul, început în 2017, a stagnat, din păcate, din cauza orgoliilor şi a birocraţiei, însă odată cu schimbarea conducerii DRDP Bucureşti, lucrările au fost reluate. Astfel, în aceste zile, se toarnă covor asfaltic pe tronsonul dintre Mironeşti şi Isvoarele şi lucrările vor continua. Consider că aceste lucrări sunt extrem de necesare, în condiţiile în care DN 5A este o arteră foarte importantă pentru multe din localităţile judeţului (Adunaţii Copăceni, Colibaşi, Comana, Gostinari, Isvoarele, Hotarele). Mă bucur că, după depăşirea multor dificultăţi, DRDP a început asfaltarea acestui drum.”

https://www.facebook.com/alexandru.andrei.5872

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *