Încă 585 de doze comandate de DSP Giurgiu

Campania de vaccinare continuă. Pentru următoarele 5 zile au fost comandate 585 de doze pentru Spitalul Bolintin Vakle și Spitalul Județean de Urgență.

Potrivit prefecturii Giurgiu, înscrierea personalului medical şi auxiliar din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pe platforma de vaccinare s-a încheiat, toate persoanele care şi-au dat acordul pentru efectuarea vaccinului fiind programate pentru vaccinare în zilele următoare.

În acelaşi timp, sâmbătă, 09 ianuarie 2021, va începe vaccinarea personalului din cadrul Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, duminică, 10 ianuarie 2021, angajaţii Direcţiei Judeţene pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar luni, 11 ianuarie, personalul de la ISU Giurgiu. Tot în perioada următoare vor fi vaccinate și celelalte categorii din domeniul medical (din rețeaua de medicină de familie, medicină școlară și asistență medicală comunitară; personalul din laboratoare, farmacii și alți lucrători din domeniul sănătății).

Conform programărilor, la nivelul ambelor unități spitalicești există dozele de vaccin necesare, iar circuitele funcţionale şi întreaga logistică necesară pentru realizarea vaccinării funcţionează în condiţii optime.

De asemenea, săptămâna viitoare vor fi activate și celelalte centre de vaccinare de la nivelul județului, unde se va începe vaccinarea populației inclusă în etapa a II-a.

Campania de vaccinare la nivelul judeţului Giurgiu se desfăşoară în ritm alert, atât personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, cât și cel de la Spitalul Orășenesc Bolintin Vale, privind cu încredere această acţiune ca fiind modalitatea cea mai sigură şi rapidă pentru o reîntoarcere la o viaţă normală.

Conducerile celor două unități spitalicești recomandă populaţiei să se vaccineze, deoarece numai prin vaccinare putem reuşi să reducem substanţial numărul cazurilor de infecţie cu SARS-CoV-2.

Până la ora actuală au fost vaccinate 75 de cadre medicale la nivelul Spitalului Orășenesc Bolintin Vale, și 120 la nivelul SJU Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *