Încă zece cazuri confirmate cu noul coronavirus în județul Giurgiu; în total 46

46 de cazuri confirmate cu noul coronavirus sunt astăzi în județul Giurgiu. Ieri, 390 de persoane se aflau în carantină instituționalizată, numarul acestora a crescut ajungând azi la 406 persoane . Numărul persoanelor aflate în izorare este însă în scădere. Ieri erau autoizolate 1.202 de persoane iar astăzi1.167.

Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, 189 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare față de 163 de persoane care au ieșit ieri din regimul de autoizolare, iar daca ieri 2 persoane l-au părasit pe cel de carantinare astăzi 3 persoane au putut face acest lucru.

20 de decese în plus față de ieri

Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 față de ieri cand erau anunțate 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Camelia SACHETTI

One thought on “Încă zece cazuri confirmate cu noul coronavirus în județul Giurgiu; în total 46

  1. Medicii se chinuie sa-i vindece și iei pleaca în Germania și Italia.,iar noi stam închiși în casă de să respectăm ordonanta.Nu este normal cel puțin așa gândesc eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *