“Încalță un copil de iarnă!”, campanie dedicată copiilor mai puțin norocoși

Mirela Retegan, fondatoarea cunoscutei trupe pentru copii GAȘCA ZURLI pornește o nouă campanie dedicată copiilor mai puțin norocoși din România.

HAPPY FUN AND GYM a devenit Partener Oficial al Campaniei pentru Judetul Giurgiu “Încalță un copil de iarnă!” și își propune să încalțe  copiii desculți din Giurgiu.

Mii de copii umblă zeci de kilometri pe zi cu încălțări rupte, care le scapă din picioare, fiindu-le mult prea mari, pentru că le poartă la comun cu frații sau chiar cu părinții. Într-o lume în care majoritatea alege să întoarcă capul în altă parte, haideți să ne uităm noi în direcția copiilor care nu au avut norocul să se nască în familii care să le asigure cele necesare.

HAPPY FUN AND GYM strânge toate pachetele primite la sediul nostru din Giurgiu, și le va distribui mai departe acestor copii. Rugămintea noastră este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Indiferent ce cumpărați, să fie NOI. Puteți pune în pachet și alte lucuri care i-ar fi de folos unui copil – o carte, o căciulă, un fular, bluză ori ceva dulce. Cu siguranță s-ar bucura să primească și o scrisoare de-a voastră în pachet.

Puteți aduce la noi pachetele până pe 30 noiembrie la sediul nostru din Giurgiu, la adresa indicată mai jos. Recomandarea este ca cei care pregătesc pachete să menționeze pe cutie dacă este pentru băiat sau pentru fetiță și numărul de la ghetuțe.

Toți copiii visează la încălțări noi. O pereche de ghete poate fi echivalentul unei mese în oraș sau a două pachete de țigări. Pentru acești copilași, o pereche de ghete e ceva ce primesc o dată la un an, doi. Dacă noi suntem nehotărâți ce ultim model de pantofi sau ghete să alegem, părinții acestor copii se întreabă cu ce îi trimit la școală.

Pentru copiii din satele ascunse și uitate ale României, Moș Nicolae nu pune în ghetuțe ceva dulce, ci cârpe care să căptușească găurile prin care trece apa când plouă și zăpada când ninge.

“Încalță un copil de iarnă!” este continuarea firească a campaniei de anul trecut, când s-au strâns aproape 5000 de încălțări noi pentru copii din sate de care nu știe nimeni.

HAPPY FUN AND GYM în colaborare cu GAȘCA ZURLI vă așteaptă la sediul nostru din aleea CFR nr 57 , lângă Inspectoratul Școlar, de luni până vineri între orele 08:00 – 17:30 !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *