Incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Colibași

Astăzi, în jurul orei 13.10, pompierii giurgiuveni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Colibași.
La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, fiind solicitat sprijin din partea Detașamentului de Pompieri Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului locuinței, la o anexă din lemn, în interiorul bucătăriei și unei camere de locuit.
Pentru stingerea incendiului a fost necesară intervenția a trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și a unei autospeciale de primă intervenție și comandă.
Echipajele de pompieri au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 de mp, un hol, bucătăria, o cămară și o cameră de locuit, precum și mobilierul aferent acestora, electronice și electrocasnice, articole textile și trei tone de lemne pentru foc. Din fericire, incendiul nu a înregistrat victime, doar pagube materiale.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *