Incendiu la o casă din Bolintin-Vale. Un bărbat cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București

În această seară, în jurul orei 19:25, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Bolintin Vale.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.
Echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și în interiorul locuinței.
În imobil a fost găsit un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, motiv pentru care a fost necesară și prezența unui echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU BIF. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București.

În prezent incendiul este localizat, iar pompierii intervin pentru lichidarea acestuia.

În urma incendiului au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp, 3 uși din lemn, mobiler și articole vestimentare.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic (sobă cu acumulare de căldură; cantitate mare de material combustibil).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *