Incendiu la Stoenești

Update:

Astăzi, în jurul orei 10:55, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Stoenești.
La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzii de Intervenție Mihăilești și Punctului de Lucru Călugăreni cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, un echipaj Smurd și o ambulanță SAJ.
În momentul sosirii, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la o anexă (bucătărie de vară) și, din cauza vântului puternic, s-a propagat și la casa de locuit, cu regim de înălțime parter + etaj.
La fața locului, echipajul Smurd a acordat îngrijiri medicale unei persoane, în vârstă de aproximativ 60 ani, care a suferit atac de panică.
În urma incendiului, au ars anexa pe o suprafață de aproximativ 20 mp, obiecte de mobilier și acoperișul casei pe aproximativ 30 mp.
Cauza probabilă a incendiului: aparat de gătit defect sau neprotejat termic corespunzător.

Incendiu anexă gospodărească, propagat și la casa de locuit, în localitatea Stoenești.
La fața locului intervin pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzii de Intervenție MIhăilești și Punctului de Lucru Călugăreni cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, un echipaj Smurd și o ambulanță SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *