Începe dezinsecția împotriva muștelor și țânțarilor, în comuna Florești-Stoenești

Nu doar municipiul Giurgiu se confruntă cu numărul extrem de mare de țânțari, care creează disconfort, în special dimineața și seara ci și localitățile din mediul rural.

Ploile din ultima vreme, nivelul crescut al râurilor și vegetația abundentă sunt principalii factori care contribuie la înmulțirea insectelor care atacă în fiecare vară.

În mediul rural, pe lângă țânțari, locuitorii sunt deranjați și de muște, așa că edilii recurg la dezinsecție pentru a mai reduce din disconfort.

Un exemplu îl reprezintă localitatea Florești-Stoenești, unde primăria declanșează dezinsecția terestră, programată pentru data de miercuri, 29 iunie, începând cu ora 22.00.

Pentru că dezinsecți poate dăuna albinelor, apicultorii din zonă au fost anunțați să ia toate măsurile care se impun pentru protejarea stupilor.

Dezinsecția se va efectua, așa cum o cere legislația de profil, de la sol, cu mijloace auto și cu produse care nu afectează sănătatea oamenilor.” – a declarat Constantin Dumitru -primarul localității Florești-Stoenești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *