Începe să iasă gunoiul de sub preșul foștilor directori ai APDF Giurgiu

În timp de liderul de sindicat al APDF Giurgiu trimite periodic comunicate de presă unei singure publicații, care-i face pe plac, denigrând actuala conducere a APDF, încet, încet, gunoiul ascuns sub preș, de peste 15 ani, de către fostele  conduceri, începe să iasă la iveală.

Sindicaliștii sunt nemulțumiți de modul în care directorul APDF Giurgiu, Florian Velicu, conduce instituția, nemulțumiți probabil și de faptul că nu mai primesc bonificații de sfârșit de an, sau alte beneficii nestipulate în contractul colectiv de muncă, însă niciun sindicalist nu vorbește despre lipsa investițiilor din ultimii ani, de la APDF, de managementul neperformant al fostelor conduceri sau despre nepotismele create de-a lungul anilor și neasumate pentru că unii au preferat să iasă la pensie.

Și totuși, așa ”despotic” cum îl văd unii de prin APDF pe Florian Velicu, în cele zece luni de când se află la conducerea instituției s-au accesat fonduri europene în valoare de 80 de miliarde, iar investițiile în acest an au însumat alte 10 miliarde, față de anul trecut când investițiile au fost zero.

Chiar în aceste zile, una din construcțiile plutitoare, care se află în proprietatea APDF, se află în pline reparații, după ce, de peste 15 ani, nu s-a intervenit cu nimic, iar pontonul era la un pas să se scufunde. În asemenea situație sunt cam toate pontoanele APDF-ului, motiv pentru care, Florian Velicu a decis aprobarea andocării tuturor acestor construcții plutitoare, asupra cărora niciuna dintre fostele conduceri nu și-a îndreptat atenția.

Chiar legislația în domeniu prevede obligația ca andocarea să se efectueze o dată la 5 ani, tocmai pentru a preveni degradarea și evitarea situației în care costurile devin uriașe pentru reparații.

Toate acestea și multe alte aspecte omise, intenționat sau nu, de către cei care semnează și scriu comunicate în numele sindicatului, sunt dovada nepăsării ultimilor 10-15 ani, aspecte bine dosite de fostele conduceri și protejații acestora, dar care, acum, deranjează, iar protejații, neavând alte argumente, refulează în comunicate cu dedicație, fără drept la replică și fără valoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *