web analytics
Giurgiu-Tribune

Incepe-ti Afacerea cu Finanțare 100% Nerambursabilă, fără să bagi mâna în buzunar!

Cei ce-si  doresc sa inceapa o afacere accesand programul national Start Up Nation, deschis pana pe 12 februarie 2019 , sunt invitati  la Primaria Municipiului Giurgiu,  miercuri, 16 ianuarie 2019, ora 12.00 pentru a participa la o sesiune de informare . Care sunt criteriile de calificare,  cum se obtine o finantare nerambursabila si care sunt proiectele de succes , sunt intrebari care isi vor gasi raspunsul in cadrul acestei intalniri.

 Miercuri, 16 ianuarie 2019, ora 12.00, in sala de sedinte a Consilului Local Giurgiu va avea loc  o sesiune de informare in vederea aplicarii si  obținerii  unei finantari nerambursabile prin programul  national Start Up Nation.

Participantilor la eveniment  le vor fi prezentate  criteriile de selectare, cheltuielile eligibile, sumele oferite si termenul limita pentru actuala sesiune. De asemenea vor fi prezentate avantajele acestei sesiuni si vor fi discutate  proiectele care au reusit sa obtina finantare.

Start-Up Nation s-a bucurat de un real  interes , dat fiind faptul că
doar anul trecut au intrat in competitie  peste 19 000 de firme. Mai bine de  8 500 de societăţi au fost beneficiare, si mai mult de 10 000 au rămas în aşteptarea ediţiei de anul acesta.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *