Giurgiu-Tribune

Închis pentru public la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Giurgiu

Direcția de Impozite și Taxe Locale anunță că, în perioada 4 – 7 ianuarie 2022, nu va fi program cu publicul la ghișee.
Motivul este generat de operațiunile fiscale specifice începutului de an fiscal și de actualizările necesare.
Am dorit să nu fim nevoiți să închidem în această perioadă, însă particularitățile informatice ale noii aplicații fiscale nu ne permit acest lucru.
Facem precizarea că în acest interval de timp oamenii își pot achita datoriile către bugetul local doar prin transfer bancar”- a precizat Laurențiu Țintea – Directorul DITL Giurgiu.
Detalii de plată specifice fiecărei taxe pot fi găsite accesând site-ul: https://ditlgiurgiu.ro/
Visits: 46

One thought on “Închis pentru public la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Giurgiu

  1. Si care este alternativa? Renuntarea sau debransarea de la sistem? Chiar nu poate fi adoptata o formula contractuala mai flexibila intre furnizor si consumator? Oficiul pentru protectia consumatorilor nu are un punct de vedere in aceasta privinta? Cui si la ce poate folosi un sistem contractual rigid si generator de numeroase inconveniente, chiar si pentru furnizorii de energie? Nu se gandeste nimeni ca, dupa ce va fi interzisa si arderea lemnului in gospodarii, se vor inmulti si “hotii” de electricitate? Ii rog pe decidenti da nu adopte masuri pripite, ci sa analizeze atent situatia in profunzime si in perspectiva, in vederea adoptarii unor solutii viabile si rezonabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *