Indienii, interesați de o fabrică de medicamente la Giurgiu

În Giurgiu, în ultimii ani, au tot venit pe la Giurgiu, chinezi, bulgari, turci și alți oameni de afaceri potenți, interesanți să investească la Giurgiu.

Au avut loc întâlniri, mese rotunde, vizite pe teren, promisiuni, numai că…până acum, nu s-a concretizat nimic, ba mai mult, ne-am trezit că investiții anunțate cu surle și trâmbițe la Giurgiu s-au dezvoltat în alte județe.

Acum, pentru orașul nostru sărac, apare o nouă oportunitate, de data aceasta din partea unui mare concern internațional( Indian Bliss Pharma LTV), din India, care vrea să dezvolte, la Giurgiu, o fabrică de medicamente cu forme injectabile, folosind energia verde.

Așadar, indienii au venit la Giurgiu  pentru a discuta cu autoritățile locale și pentru a vedea terenul unde ar putea demara construcția fabricii.

Pentru a pune bazele unei investiții care vine clar cu avantaje pentru Municipiul Giurgiu, primarul Adrian Anghelescu a găzduit o întâlnire de lucru cu reprezentanții părții interesate de investiție, dar și cu președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, senatorul Toma Petcu, deputatul Alexandru Andrei și viceprimarii Ionel Muscalu și Marian Damian.

Deocamdată, nu este nimic concret, în sensul că marele concern nu a anunțat ca sigură investiția la Giurgiu, motiv pentru care, în perioada următoare, după ce, probabil, se vor vizita și alte locații în alte județe, va transmite o scrisoare de intenție primăriei, cu detalii privind solicitările pentru realizarea investiției menționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *