Inspecţii, de monitorizare a activităţilor didactice care se desfăşoară în sistem online

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a cerut astăzi  inspectorilor şcolari generali să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online.

 

Fac un apel către inspectorii şcolari generali, generali adjuncţi, inspectorii şcolari din cadrele inspectoratelor şcolare să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online şi spun acest lucru pentru că în cadrul Ministerului Educaţiei vin tot mai dese semnale de la părinţi şi elevi că nu se desfăşoară aceste activităţi didactice în sistem online”, a declarat  ministrul Educaţiei.

 

Monica Anisie a precizat că, în această perioadă, ministerul va realiza împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare a activităţilor didactice care se desfăşoară în sistem online.

 

MEC va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare. De altfel şi sindicatele au fost cele care au dorit să participe alături de inspectorate la aceste activităţi de monitorizare a activităţilor didactice desfăşurate în sistem online“, a mai spus  aceasta.

 

În ceea ce priveste modelele de subiecte pentru examenele naţionale, acestea vor fi publicate luni pe site-ul ministerului.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *