Giurgiu-Tribune

Întâlnire între voluntarii Asociației “Oameni, Valori, Fapte” și bătrânii din centrul de la Mironești

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu și Asociația “Oameni, valori, fapte” au pus bazele unei colaborări de durată, în sprijinul beneficiarilor de asistență socială din județul Giurgiu.

O echipă de voluntari, mulți dintre ei copii, cu vârste între 10 și 18 ani, au vizitat duminică, 21.11.2021, Centrul pentru persoane vârstnice Mironești.

Acolo, voluntarii au stat de vorbă cu beneficiarii centrului, au realizat împreună aranjamente florale, reușind astfel în primul rând, să-i scoată pe bătrâni din rutina zilnică.
Iar pe cei care nu mai sunt de mult timp vizitați de rude, i-au făcut să zâmbească.

De asemenea, bătrânii au primit cadouri constând in dulciuri și fructe din partea elevilor Colegiului “Gheorghe Lazăr” din București.

Vizita de duminică nu este decât startul, deoarece astfel de întâlniri între voluntarii Asociației “Oameni, Valori, Fapte” și bătrânii din centrul de la Mironești vor avea loc lunar.
Voluntarii vor organiza diverse activități creative și de relaxare pentru a susține sănătatea atât fizică, cât și emoțională a vârstnicilor.

Visits: 65

One thought on “Întâlnire între voluntarii Asociației “Oameni, Valori, Fapte” și bătrânii din centrul de la Mironești

  1. Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi și ne susțineți în misiunea aleasă! 💜
    Au fost momente încărcate de emoție și bucurie, în același timp, petrecute pentru prima dată de seniorii Centrului și echipa minunată de voluntari, în mare parte copii și tineri. Prin programul Asociatiei Oameni, Valori, Fapte ne dorim să dezvoltăm punți inter-generaționale între seniori și copii, să stimulăm participarea la viața socială și să contribuim la creșterea sentimentului de utilitate ce le oferă încredere și speranță. 🤶🌈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *