Intarzieri la plata salariilor la mai multe directii generale de asistenta sociala si protectia copilului din tara . Si la Giurgiu sunt probleme.

Giurgiu, Vrancea , Harghita, Brasov, Arges , Vaslui si Bacau sunt judete in care plata angajatilor Directiilor de Asistenta Sociala si Protectia Copilului este intarziata .
La Giurgiu, conducerea institutiei spune ca asteapta fonduri de urgenta de la guvern pentru remedierea acestei situatii.

Salariatii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu nu si-au primit plata care trebuia achitata inca de pe 12 septembrie.
Fondul de salarii este de 5.200.000 de lei pentru cei 1200 de angajati ai institutiei.
Directoriul DGASPC Giurgiu, Dan Valentin Sima, spune ca asteapta urmatoarea sedinta de guvern pentru ca directia pe care o conduce sa primeasca bani din fondul de urgenta spre achitarea integrala a salariilor.
Intarziei la plata salariilor mai sunt la Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Harghita, Brasov, Arges, Vaslui si Bacau.

Camelia Sachetti

4 thoughts on “Intarzieri la plata salariilor la mai multe directii generale de asistenta sociala si protectia copilului din tara . Si la Giurgiu sunt probleme.

  1. Daca nu vom fi platiti cat de curand, vom sta pe intuneric, ne vom pierde casa, ne vor taia apa. Avem copii la gradinita, la scoala, la facultate! nu avem ce sa le mai punem pe masa si ce sa le dam de pachet. cu ce ii imbracam? au inceput scoala! nu mai putem trai asa! copiii nostri nu au ce au astia din plasamen! donatii, excursii, vacante si pentru ce? la scoala nu sunt buni, de furat fura, de injurat injura, de batut se bat, de agresat te agreseaza. iar tu daca te duci sa vorbesti, esti dat afara!

    1. Aşa este , dacă nu ne primim salariile o să ieşim în stradă cu beneficiari cu tot , s-au o să ne aducem şi noi copii sa locuiască în CTF ude au de toate poate le cumpără şi la ai noştri de îmbrăcat , rechizite , plătesc facultățile care bat la uşă aceste fundații care tot năvălesc în DGASPC pt binefaceriiii s-au voluntarele care au năvălit peste noi cu pile si relatii …..Au fost angajați mulți şefiiii dar la muncă de jos foarte putini rezistă ….Le pute urît …Le place sa vina in control şi gata ….

  2. Foarte grav ce se întîmpla cu salariile noastre.Inteleg ca doar în citeva județe este problemă cu salariile,restul județelor cum de au bani???????Care este explicația??????Oare nu trebuiau luate măsuri din timp să nu ajungem în această situație???Personalul din DGASPC Giurgiu,respectiv CIA unde si eu lucrez este un personal extrem de conștiincios.Ce se întâmplă dacă si noi închidem porțile si nu mai mergem la serviciu??????Este foarte dureros să fii bolnav să mergi la spital si sa nu îți permiți să faci investigațiile necesare chiar urgente pentru a ti se stabili un diagnostic corect .Nu as dori asemenea situație domniilor voastre .Dacă cineva are răspunsurile la îndemână îl rog să le dea tuturor celor care sunt obligați să spună copilului,medicului sau băncilor:Știți nu pot să vă pun pachețel în ghiozdan,nu pot să plătesc investigațiile sau nu pot să plătesc creditul ca nu am primit salariul.Copilul înțelege și pleacă capul,ddar cu lacrimi în ochi,medicul nu te obliga iar băncile îți triplează dobinda cu penalități.Deci ce este de făcut?????????? IEȘIM în STRADĂ??????????cu beneficiarii???????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *