Io’ dom’ judecator reclam , pardon , onoarea mea….

 

 

La inceputul lui 2009 Partidul Democrat-Liberal intrase la guvernare alaturi de Partidul Social Democrat .
La Giurgiu la fel ca-n toata tara ,( tinandu-ne de nas si noi PDL-istii si ei PSD-istii ), ne faceam ca guvernam impreuna.
La Sectia de Drumuri ce apartine de Directia Regionala de Drumuri si Poduri de la Giurgiu , PDL-ul il numise sef pe Nelu Simion , numai ca Nelu nu putea sa-si intre in drepturi din cauza fostului sef care refuza cu obstinatie sa paraseasca postul .
La rugamintea lui Nelu Simion m-am deplasat impreuna cu vicepresedintele PDL- Giurgiu de la acea data , domnul Aurel Enache la sediul DRDP .
Cand am ajuns la sediul DRDP de langa vama , am gasit in biroul sefului de sectie  un tinerel oaches tolanit pe un fotoliu , care s-a recomandat :
– Marian Mina , sef de sectie DRDP.
Aurel Enache i-a explicat ca in conformitate cu algoritmul de impartire a functiilor dintre PD-L si PSD , functia pe care o ocupase pana atunci urma sa fie ocupata de catre domnul Nelu Simion .
Domnul Mina i-a raspuns domnului Enache ca nu vorbeste cu tractoristi , facand aluzie la afacerile din agricultura pe care domnul primar Enache le avea si le are .
Domnul Mina ne-a fluturat prin fata ochilor un carnet de membru al PD-L , organizatia sector 4 Bucuresti cu numele dumnealui inscris pe el .
Domnul Enache si domnul Simion au luat foc .
Dupa cateva zile ,rastimp in care a eliberat si functia si biroul , domnul Marian Mina l-a amenintat  pe ,,tractoristul” Enache si pe Nelu Simion cu bataia , dealtfel a si deplasat o gasca de ,,cefosi” bucuresteni la Giurgiu , iar Nelu Simion a trebuit sa-si valorifice toate cunostintele pentru a nu ,,si-o fura” de la haidamaci ….

Sfarsit de martie 2018 .
Noua ani de la evenimentele descrise mai sus . Domnul Marian Mina este presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu , cumatru si foarte bun prieten cu ,,tractoristul”  primar de la Comana , Aurel Enache .
Nelu Simion este prieten cu domnul presedinte Marian Mina si se jura ca n-au avut vreodata vreun conflict , sau ca i-ar fi spus vreodata , Scheletu’ in sens peiorativ .
Domnul presedinte Mina este atat de indragostit de propria persoana incat nu inghite sub nici o forma critici de nici un fel .
De fapt domnul presedinte Marian Mina este doar ,,prizonier al propriei inteligente , destul de discrete , care nu se manifesta decat ca o forma a tupeului ”.
O schimbare esentiala a intervenit totusi si in comportamentul domnului presedinte Mina Marian , nu mai cheama huidumele sa-i recupereze onoarea prejudiciata decadal de cate vreun ,,fanfaron” .

-Io’ dom judecator , reclam pardon onoarea mea care m-a-njurat ‘mnealui facu-ti si dregu-ti si mi-a spart clondiru’ cu onoare prima…..

Cred ca e evident c-asta e un pamlfet , dar faptele descrise sunt cat se poate de reale.
C . Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *