ISU Giurgiu scoate la concurs trei posturi de ofițer

Au început înscrierile pentru două dintre posturile de ofițer scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu. Persoanele interesate să își desfășoare activitatea în domeniile achiziții publice și logistică au la dispoziție următoarele posturi:

  1. ofițer specialist I la AchizițiiPublice – înscrieri până pe data de 12.08.2022, ora 14:00.

Anunț:

  1. ofițer specialist I la Serviciul Logistic – compartimentul Tehnic- înscrieri până pe data de 12.08.2022, ora 14:00.

Anunț:

Candidații trebuie să transmită cererile, însoțite de copia cărții de identitate, a CV-ului și a declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, în format pdf., la adresa de e-mail: srurecrutare@isugiurgiu.ro.

De asemenea, înperioada 08.08.2022-19.08.2022, ora 14:00 cei interesați se vor puteaînscrie și pentru concursul de ocupare a postului de ofițer specialist II la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației.

Anunț:

Persoanele interesate de participarea la concursuri trebuie să citească cu atenție anunțurile și celelalte documente postate pe pagina de internet a instituției și, dacă îndeplinesc toate condițiile menționate, să completeze cererea de înscriere și să pregătească dosarul de recrutare, întermenele indicate.

Alte date şi informaţii pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Giurgiu, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0246/215.150.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *