ISU GIURGIU-solicitat pentru a interveni la 3 accidente rutiere

Astăzi, , a fost o zi plină pentru ISU Giurgiu. Echipajele de intervenţie au fost solicitate la trei accidente rutiere  şi la patru   incendii de vegetație uscată.

Primul accident rutier s-a petrecut  în jurul orelor 10.00 pe A1 km 12, sens de mers către București şi a intervenit Detasamentul Bolintin Deal pentru asigurarea masurilor PSI .

 În acelasi timp, un alt  accident rutier în care au fost implicate 3 auto, s-a produs în localitatea Gorneni. Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu persoane încarcerate, doua persoane necesitand îngrijiri medicale , iar  intervenţia a fost  a Garzii Mihailesti);

În jurul orelor 14.00 echipajele au fost din nou solicitate pentru a interveni la un  accident rutier produs de aceasta data in municipiu. Doua persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, si  nici în acest caz, nu au fost victime încarcerate (a intervenit Det.Giurgiu).

De asemenea s-a mai intervenit la 4 incendii de vegetație uscată în localitățile Malu, Joița, Băneasa si Roata de Jos, precum și la un incendiu de casa, produs, de asemenea, tot in localitatea Joița.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *