Jandarmi giurgiuveni, premiați pentru merite deosebite

Azi, 03 aprilie, Jandarmeria Română a aniversat 174de ani de existență.

La Giurgiu, jandarmii giurgiuveni care s-au remarcat plan profesional au fost premiați, în timp ce alții au fost avansați în grad.

Festivitatea a avut loc la sediul Jandarmeriei Giurgiu, jandarmii premiați pentru merite deosebite fiind:

  • locotenent-colonel Neculai Alexandru, prim-adjunct al Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu a primit Diploma de merit pentru contribuția deosebită la dezvoltarea valorilor instituționale și profesionalismul manifestat în îndeplinirea misiunilor încredințate.
  • locotenent-colonel Carastere Cristian i-a fost acordată de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, Insigna Onorifică „Jandarm de onoare al unității” pentru îndeplinirea în mod exemplar a misiunilor încredințate.

De asemenea, 20 de militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, respectiv 3 ofițeri și 17 subofițeri, au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

Tot azi, inspectorul șej al Jandarmeriei Giurgiu, col. Diaconescu Andrei-Mihai a organizat o conferință de presă în care au fost prezentate:

  • Misiunile și rezultatele jandarmilor giurgiuveni, în primul trimestru al acestui an;
  • Activitățile desfășurate la nivelul unității în vederea creșterii calității vieții personalului propriu și a realizării investițiilor;
  • Operaționalizarea ap0licației informatice EDAC la nivelul IJJ Giurgiu.

La mulți ani, Jandarmeria Română!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *