Jandarmii giurgiuveni, în campanie de informare a cetățenilor pentru limitarea COVID-19 în locurile publice

Astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu a desfășurat activitați de prevenire și informare a cetățenilor, într-o campanie ce  vizează respectarea măsurilor stabilite de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19 în locurile publice, unde sunt aglomerări de persoane.

Îcepând cu data de azi, la nivelul județului, prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe deschise, târguri/oboare, zone de așteptare( stații de autobuz, gări, autogări), faleze parcuri, locuri de joacă etc.

Tot de astăzi jandarmii giurgiuveni au demarat o campanie în cadrul căreia au informat cetățenii cu privire la modul de utilizare a măștilor, solicitându-le să respecte măsurile impuse de prevederile legale .

Respectarea acestor măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 cât şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară.

Camelia SACHETTI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *