Județul Giurgiu: Numărul de cazuri confirmate, în ușoară scădere  față de ieri, numărul persoanelor  vindecate și externate, mai mare decât ziua precedentă, iar numărul persoanelor testate este în creștere semnificativă după raportarea de ieri

Conform informării Instituției Prefectului  , situația epidemiologică actualizată la nivelul județului Giurgiu, la data de 15.05.2020 arată că  au fost confirmate 202 cazuri, cu două mai puțin decât ieri, au fost vindecate și externate 98 de persoane, cu cinci mai mult decât ieri, iar numărul peroanelor aflate în carantină instituționalizată rămâne la 168 de persoane. În schimb, numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu a crescut de la 290 cât era ieri, la 351 de persoane.

Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, 8 persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare și 15 persoane pe cel de carantinare.

Până în prezent, au fost testate 2.060 de persoane, dintre care 145 în ultimele 24 de ore, în creștere semnificativă față de raportarea de ieri

când în 24 de ore au fost testate 19.

Menționăm că în conformitate cu Ordinul Comandantului Acțiunii, începând cu data de 10.05.2020 (ora 05:00), s-a instituit măsura de carantină la nivelul cartierului Rudărie din localitatea Prundu.

Camelia Sachetti

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *