Jurnalistii giurgiuveni : Pod de lacrimi pentru Viktoria, o lacrima si un gand bun

Jurnalistii giurgiuveni au adus ieri un omagiu celei care a fost Viktoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN. Acestia si-au exprimat regretul si condoleantele colegilor bulgari fata de pierderea suferita, mai cu seama ca intre jurnalistii giurgiuveni si cei de peste Podul Prieteniei exista o relatie de amicitie , ei intalnindu-se adesea la evenimente comune.

Jurnalistii din giurgiu, dar si simpli trecatori au aprins lumanari si au format o inima din acestea.
Discutiile purtate in fata portretului jurnalistei, realizat cu sprijinul primariei, au fost despre curajul acesteia , despre profesionalismul sau si nu in ultimul rand, pline de compasiune, la adresa fetitei Viktoriei ramase la o varsta frageda fara mama. Nu in ultimul rand discutiile purtate au dus catre zona de pericol a acestei meserii, toti fiind de acord ca jurnalistii nu trebuie intimidati si nici nu trebuie sa se lase intimidati. Printre colegii prezenti pe esplanada teatrului Tudor Vianu , s-au aflat , Mariana Mitroi , Ion Diaconescu, Mihaita Grigore, Oana Calin, Cristina Rotaru, Claudiu Cimpoeru si nu in ultimul rand initiatoarea evenimentului ‘ Pod de lacrimi pentru Viktoria, o lacrima si un gand bun “, Florina Dragulin.
De asemenea , au empatizat cu acest eveniment Vasile Arcanu, Marcela Petcu, Sorin Berbeniciuc si I.C.Mandu .

Marinova, in varsta de 30 de ani, a fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază.

Camelia Sachetti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *