La 42 de ani, șeful ISU Giurgiu se pensionează

 

Sfârșitul acestui an înseamnă și încheierea unui capitol important din viața col. Covaci Radu, cel care până ieri a ocupat funcția de inspector șef. După mai bine de 22 de ani de carieră militară, a venit și momentul trecerii sale în rezervă.

La încheierea mandatului de onoare în Arma Pompierilor, acesta a precizat:

“Privind înapoi, îmi dau seama că în tot acest timp, am fost înconjurat de oameni deosebiți, care m-au ajutat în îndeplinirea obiectivelor și în evoluția profesională, pornind de la Facultatea de Pompieri, la munca în subunități, apoi în domeniul logistic și în comanda unității.

Ultimii cinci ani, în care am fost inspector șef, au fost plini de provocări, cu situații greu de gestionat, dar pe care le-am depășit cu brio datorită muncii în echipă. Nu aș fi reușit fără ajutorul necondiționat al colegilor mei, oameni pe care m-am putut baza, la orice oră din zi și din noapte.

Vă mulțumesc!

La fel pot spune și despre partenerii instituționali, care au pus mai presus de orice gestionarea situațiilor de urgență, în cele mai bune condiții.

Mulțumesc Instituției Prefectului, Consiliului Județean, structurilor MAI, primăriilor și tuturor celor care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Au dat dovadă de implicare și seriozitate în momente foarte grele, fie că vorbim despre inundații, inzăpeziri sau de pandemie.

Aveți respectul meu!

Nu în ultimul rând, multumesc reprezentanților mass-media care au fost întotdeauna alături de pompieri și ne-au ajutat în transmiterea unor informații importante pentru comunitatea noastră.

Las în urmă un colectiv deosebit și convingerea că primul adjunct, lt.col. Vîlceanu Dumitru, îmi va continua proiectele și va menține unită această echipă care a demonstrat că împreună totul este posibil. La fel și col. Roșu Alin, care va gestiona în continuare activitatea aferentă adjunctului inspectorului șef.”

***

La rândul nostru, îi mulțumim pentru activitatea desfășurată și suntem siguri că va rămâne alături de pompieri cu gândul și inima.

***

Începând de astăzi, la comanda ISU Giurgiu a fost desemnat primul adjunct al inspectorului șef, lt.col. Vîlceanu Dumitru. Acesta este absolvent al Academiei de Poliție, Facultatea de Pompieri și a ocupat, de-a lungul timpului, funcții de comandă la nivel de detașament și Centru Operațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *