Giurgiu-Tribune

La al XIV-lea CEx Niculae real-ex

 

 

Exista multe similitudini intre Nicolae Ceausescu si Niculae Badalau .

Numele de botez aproape identic , apelativul diminutiv de la numele Inalt Preasfintitului Ierarh Nicolae  ocrotitorul hotilor , soptit pe la spate si de catre prieteni si de catre dusmani  cu teama si sfiala , ,,nea Nicu”.

Apartenenta politica la partide de stanga , ucenicia umila la umbra unor corifei bolsevici Ion Gheorghe Maurer in cazul lui Ceausescu si Marin Cristea in cazul lui Badalau .

Amandoi , loviti de sindromul Oedipian si-au ,,ucis” parintii politici dupa ce au acces in inalte functii in partid si in stat , Maurer si Cristea bolsevicul au sfarsit in derizoriu marunt .
Bolnavi de putere , avizi dupa functii , nesatui , calici , neamuri-proaste , inculti , lingai si obedienti pe langa sefi , primi tradatori ai acelorasi sefi cazuti in dizgratie , ignoranti , fals-intelectuali , grobieni ,gogomani , mancatori de ceafa cu cartofi prajiti si bautori de posirci indulcite cu pepsi .

Daca pelticela lui Ceausescu reusea sa ,,imbogateasca” limba romana cu termeni gen ,,pretini , muncipii , tutulor , orasili , satilii……”
de la Badalau am aflat astazi ca ,,asa cum va spuneam la 5 dimineata ca n-am fost pan’ la urma povestea asta cu manele unde sa vina banii sa moara dusmanii , asta-i viata se mai asculta si genul acesta muzical care eu l-am intrebat daca omu-a pregatit a doua zi… si ca ,,opzitia sunt datori sa faca opozitie”.

Pe 11 noiembrie 1989 la al XIV-lea congres al PCR , Ceausescu a fost relaes . Dupa o luna jumate acelasi Nicolae Ceausescu fugea cu elicopterul de teama sa nu-l linseze aia care-l ,,realesese” mai devreme .
-Nea Nicu’ vezi ca sunt prea multe similitudini intre mata’ si dictatorul bolsevic , asa ca mai bine stai dracu’ linistit , sau macar cumpara-ti elicopter !

Pamflet cu nea Nicu de la Costel Dumitru

Visits41 Visits 2 Visits 792922

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *