web analytics
Giurgiu-Tribune

La frontieră, în saci de plastic

Doi sirieni au fost descoperiți la Vama Giurgiu, ascunși în saci de plastic într-un TIR care transporta piese din fier. Unul dintre ei și-a pierdut cunoștința și a fost necesară interrvenția Ambulanței.

În noaptea de luni spre marți, un cetățean turc, conducator  al unui TIR ce transporta piese din fier, s-a prezentat la Vama Giurgiu pentru efectuarea formalităților.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au constatat că sigiliul vamal era rupt și lipi. În plus, pe langa marfa declarata, oamenii legii au descoperit, ascunși în saci din plastic, doi tineri sirieni.

Aceștia au fost coborâți din TIR, moment în care unul dintre bărbați și-a pierdut temporar cunoștința. Polițiștii de frontieră i-au acordat primul ajutor.

A fost nevoie si de interventia unui  echipaj al Serviciului de Ambulanță Giurgiu care i-a acordat  ajutor de specialitate, starea acestuia devenind la scurt timp stabilă.

Cei doi sirieni au declarat autorităților că intenționau să ajungă în Suedia si s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau în Bulgaria.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *