La mulți ani, aviatorule!

Azi, candidatul PNL la primăria municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, împlinește 53 de ani. Născut în Giurgiu pe 20 august 1967, Adrian Anghelescu este absolvent al Colegiului Național ”Ion Maiorescu”, promoția 1985. A studiat în cadrul Institutului Militar de Aviație ”Aurel Vlaicu”, cursuri universitare absolvite în 1993. Au urmat apoi cursuri de perfecționare profesională în străinătate , iar primul loc de muncă a fost la compania ”Jaro Internațional S.A.” Din 2001 a activat ca pilot comandant pe aeronavele” Airbus”, în cadrul companiei ”Tarom”.

Adrian Anghelescu este căsătorit de 30 de ani și are un fiu care activează în domeniile marketing și juridic.

Este consilier local din partea PNL, iar acum candidează pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu din partea aceluiași partid.

”M-am hotărât sa candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu deoarece am credință că pot, cu ajutorul echipei de profesioniști pe care o reprezint (mulţi dintre aceștia nu au apartenență politică), să rezolvăm mare parte a problemelor cu care ne confruntam, probleme de infrastructură, educaționale, sociale sau culturale. Astăzi vorbim despre risipa banului public prin proiecte care nu țin cont de priorități sau agenda cetățeanului, fie că vorbim de bani de la bugetul primăriei, de fonduri naționale sau europene.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *