La noi sau la bulgari? Unde si la ce preturi isi petrec giurgiuvenii revelionul?!

Restaurantele din Giurgiu sunt pregatite sa isi intampine oaspetii cu meniuri traditionale romanesti , formatii de local si DJ. Vecinii bulgari vin cu oferte tentante. Si bucurestenii au optat pentru o minivacanta dincolo de granita. 

Giurgiuvenii s-au grabit sa isi rezerve locuri in restaurantele din oras sau la cele din apropiere inca de luna trecuta. Meniurile traditionale romanesti au pretul standard de 280 de lei . 
Si orasul vecin , Ruse, reprezinta o tentatie nu doar pentru giurgiuveni ci si pentru cei din capitala .Operatorii turistici propun un revelion pe malul celalalt al Dunarii in hoteluri de 4 stele cu mic dejun WiFi și parcare gratuită . Cazarea timp de 5 nopti intr-un astfel de hotel costa aproape 1.600 de lei. Multi dintre cei care au ales sa treaca granita in Bulgaria au fost dispusi sa mai parcurga aprovimativ 500 de km. pana in statiunea Bansko , unde se afla doua zone de schi amplasate la 1.000 m altitudine fata de oras. Aici pretul a 5 nopti intr-un hotel de 4 stele variaza de la 3.500 la peste 8.000 de lei, iar pentru cei care vor neaparat in hotel de 5 stele , preturile sar de 13.000 lei Cei au achitat integral plata in avans au beneficiat insa de discounturi intre 15 si 25 %.
Cele mai accesate de romani au fost totusi pachetele de 4 nopti in aceasta statiune.Oferta include  cazare in camera dubla cu demipensiune, cina Fesiva de Revelion si transport cu  autocar la 385 EURO.
Si pentru a nu va transforma minivacanta de revelion, intr-o experienta neplacuta, consultati din timp aplicatia traficonline pentru a sti exact cat aveti de asteptat la granita dintre Giurgiu si Ruse .


Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *