LACRIMILE CE NE DOR MAI TARE!

Hai sa va spun direct!

Gazele lacrimogene nu dor atât de tare precum  lacrimile vărsate de dorul de casa ori copii, nu dor atat de tare ca sărăcia, umilința , minciuna pe fata, lipsa locurilor de munca .Nu dor ca dezastrul din învățământ si sănătate, ori imbecilitatea guvernului!
Lacrimile celor mai multi aflati  i n c a  in tara, sau ale celor care duc dorul copiilor lor, îngrijind pe-ai altora, ori spălând la fund străinii, culegand capsuni etc., ard mai tareee!!!!! Mai sunt si luati in deradere pentru asta! Si doare si mai tare ! SI doare, doare, doare pana la lacrimi adanci …sapate in timp .  Pai de astia “exersati ” in lacrimi le e frica!!!!!!!

Sărăcia cumplita arde si mai rau decat gazele aruncate spre intimidare!

Sigur, sunt unii care spun ca e bine pentru, ei , dar nu toti romanii au sansa sa lucreze la stat!!! Unii, nu toti, se transforma benevoli si lasi in slugi ale baronilor locali, de dragul sigurantei locului de munca. Nu toti romanii își permit sa își îngrijească sănătatea! Mor oameni cu zile, chinuiți de un sistem sanitar obtuz, ghiseist si antagonic!!!!

Lacrimi!!!! Lacrimi!!!! Pana când?

Jandarmi! Sunteți fratii,cumnatii,  verișorii, vecinii, prietenii, unchii, tatii nostri!!! Carmen Dan nu va Împărați lumea, dar voi cu noi veti trai!!!!

Lacrimi!!!!Pana când? Care lacrimi dor mai tare?

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *